adam garcia

19. srpna 2008 v 14:15
herec
Datum narození: 1. 6. 1973
Místo narození: Austrálie
Životopis:
Tento sympatický australan Adam Garcia se narodil 1.června 1973 v australské Sydney. V roce 2000 se tento sympatický australsko americký herec se zúčastnil jako tanečník na otvíracím ceremoniálu v průběhu olympijských her v Sydney. Tento mladý herec působil nejen ve filmech, ale i v muzikálech. Podobně jako jeho herecký kolega John Travolta, také on prorazil jako Tony Manero v muzikálové verzi Horečky sobotní noci.

Adam Garcia si zahrál ve více než patnácti filmech. Zahrál si také v seriálu O.C. California, kde se po dobu natáčení zamiloval do své kolegyně herečky Kii Reed. Tento pár je už i zasnoubený. Ale teď si vzpomeňme několik filmů, ve kterých si tento herec zahrál buď hlavní, nebo vedlejší role např.: film Oscar Wild, Chlapci v mém srdci nebo film Prvních 20milionů je nejtěžších.
Ale největší úspěch měl Adam Garcia ve filmu režiséra Davida McNallyho Divoké kočky po boku Piper Perabo, Johna Goodmana nebo Marii Bello. A s tímhle filmem si získal uznání jako herec po celém světě.
Filmografie:
2004Zpověď královny střední školy (Confessions of a Teenage Drama Queen) ...Stu
2004Love's Brother ...Gino Donnini
2004Fascination ...Scott Doherty
2003Klokan Jack (Kangaroo Jack) ...Kangaroo Jack
2002Prvních 20milionů je nejtěžších(The First $20 Milion Is Always the Hardest) ...Andy
2001Audience with Kylie Minogue, An ...Performer
2001Kluci v mém životě (Riding in Cars with Boys) ...Jason
2000Divoké kočky (Coyote Ugly) ...Kevin O'Donnell
2000Bootmen ...Sean Odken
1997Wilde ...Jones
1997Dream Team ...Noah (1998)
¨
¨
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.